До кожної оливи PREMIUM 5л MULTISPRAY 200ml у подарунок! До кожної оливи PREMIUM 5л MULTISPRAY 200ml у подарунок!

Політика конфіденційності

Ця політика конфіденційності пояснює, яким чином збирається інформація про вас, як вона використовується і розкривається ТОВ «КСМ-ТРЕЙД» (далі також Компанія) при  відвідуванні вами сукупності веб-сторінок, доступ до яких здійснюється із використанням доменного імені (адреси): https://temol.ua/ (далі – Сайт).

Будь ласка, уважно прочитайте цю Політику конфіденційності («Політика»), щоб зрозуміти наші принципи обробки Ваших Персональних Даних. 

Відвідуючи Сайт ви приймаєте нашу Політику конфіденційності та дозволяєте Компанії збирати, використовувати і розкривати інформацію про вас відповідно до цілей, що вказані нижче.

Цим ви підтверджуєте, що маєте достатню правоздатність та дієздатність за законами Вашої країни для надання згоди з цією політикою конфіденційності та згоди на обробку Ваших персональних даних на умовах, що тут викладені. У випадку, якщо ви не маєте достатнього обсягу дієздатності, цим ви підтверджуєте, що згода з цими правилами надана вашими батьками або опікунами, що маються повний обсяг цивільної дієздатності та уповноважені за законами країни Вашої юрисдикції давати таку згоду.
Погоджуючись із використанням файлів-cookies при першому відвіданні нашого веб-сайту, відповідно до положень цих Правил, ви надаєте нам дозвіл на використання файлів-cookies при кожному вашому наступному візиті.
Ми залишаємо за собою право змінювати цю Політику конфіденційності час від часу. 
На нашу думку, захист інформації про користувачів нашого веб-сайту має першорядне значення, тому ми докладаємо всіх зусиль, щоб ви відчували себе в безпеці, надаючи свої дані при використанні наших веб-сайтів. У цій Політиці конфіденційності розкрито правила та мету, порядок обробки персональних даних, права власників персональних даних та наші обов’язки як володільця даних.


1. Визначення термінів.

Нижче наведені деякі терміни, які використовуються в цій Політиці конфіденційності:
Володілець персональних даних – фізична або юридична особа, яка визначає мету обробки персональних даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки, якщо інше не визначено законодавством України;
Згода суб’єкта персональних даних – будь-яке добровільне волевиявлення фізичної особи щодо надання дозволу на обробку її персональних даних відповідно до сформульованої мети їх обробки;
Обробка персональних даних – будь-яка дія або сукупність дій, здійснених повністю або частково в інформаційній (автоматизованій) системі та/або в картотеках персональних даних, які пов’язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням відомостей про фізичну особу;
Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована;
Розпорядник бази персональних даних – фізична чи юридична особа, якій власником бази персональних даних або законодавством України надано право обробляти ці дані;
Суб’єкт персональних даних – фізична особа, стосовно якої відповідно до законодавства України здійснюється обробка її персональних даних.


2. Права суб’єктів персональних даних.

Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід’ємними і непорушними.

Суб’єкт персональних даних має право:
1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
3) на доступ до своїх персональних даних;
4) отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
5) пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
7) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого або до суду;
9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
11) відкликати згоду на обробку персональних даних;
12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.
 
3. Мета та цілі обробки Ваших персональних даних.

Компанія КСМ-ТРЕЙД обробляє та використовує персональні дані Користувачів Веб-сайту для наведених нижче цілей:
• встановлення зворотнього зв’язку з Користувачем, включаючи направлення повідомлень, запитів, що стосуються використання веб-сайту, обробки запитів, заявок від Користувача;
• маркетингових цілей;
• для розробки нових сайтів і послуг;
• забезпечування, підтримки і покращення Сайту;
• щоб надсилати вам повідомлення;
• щоб надсилати вам цільовий, в тому числі рекламний, контент (матеріал) відповідного змісту (включаючи оголошення);
• надавати новини та інформацію про Сайт та роботу Компанії, що на нашу думку, буде представляти інтерес для Вас;
• для персоналізації та покращення надання послуг і забезпечення індивідуального підходу;
• надсилання вам електронною поштою повідомлень, які ви спеціально запросили;
• для обробки запитів та скарг, зроблених вами або на вас, і які стосуються нашого веб-сайту; 
• з метою забезпечення безпеки нашого сайту та попередження шахрайства;
• щоб реалізовувати будь-які інші цілі, для яких інформація була зібрана.


Заповнюючи форму запиту на Сайті ви автоматично погоджуєтесь з отриманням від Компанії розсилки інформаційного або рекламного характеру.
Погоджуючись з нашою політикою конфіденційності чи іншим чином надавши нам інформацію, ви даєте згоду на обробку та передачу інформації, в тому числі – в Україні.

4. Персональні дані, які підлягають обробці.

Персональні дані можуть надаватися користувачем самостійно під час заповнення форм та/або їх збір може здійснюватися автоматично при відвідуванні веб-сайту. 
В залежності від способу взаємодії з компанією КСМ-ТРЕЙД, мети та цілей збору інформації, ми збираємо від Вас різні види персональних даних, які описано нижче.
Особиста контактна інформація. Включає будь-яку інформацію, яку ви надаєте нам, що дозволить нам зв'язатися з Вами, таку як Ваше ім'я, адреса електронної пошти, номер телефону.
Демографічна інформація та інтереси. Будь-яка інформація, яка описує ваші демографічні та поведінкові характеристики. Наприклад, вік чи віковий діапазон, стать, географічне розташування, хобі та Ваші інтереси.
Інформація з комп'ютера / мобільного пристрою. Будь-яка інформація про комп'ютерну систему або інший технологічний пристрій, який Ви використовуєте для доступу до нашого веб-сайту. Наприклад, IP адреса, яка використовується для підключення комп'ютера або пристрою до Інтернету, тип операційної системи, тип та версія веб-браузера. 
Дослідження ринку та відгуки споживачів. Будь-яка інформація, якою ви добровільно ділитесь з Нами про Ваш досвід використання наших продуктів і послуг.
Контент споживачів. Будь-який контент, який ви створюєте, а потім ділитесь ним з нами в соціальних мережах або завантажуєте його на  наш веб-сайт. Наприклад, фотографії, відео, персональні історії або інший подібний контент. У випадках, коли це дозволено, ми збираємо і публікуємо контент споживача у зв'язку з різними заходами, включаючи конкурси та інші рекламні акції.

Інформація із соціальних мереж. Будь-яка інформація, якою ви ділитеся публічно в соціальній мережі, або інформація, яка є частиною вашого профілю в соціальній мережі (наприклад, у Facebook). Наприклад, основна інформація Вашого облікового запису (це може бути ім'я, адреса електронної пошти, стать, дата народження, місто проживання, фото профілю, ідентифікатор користувача, список друзів і т.п.) і будь-яка інша додаткова інформація, якою ви дозволяєте ділитися соціальній мережі. Ми отримуємо інформацію з Вашого профілю (або частину інформації) в соціальній мережі  кожного разу, коли ви взаємодієте зі сторінкою TEMOL в соціальній мережі, такій як Facebook, кожного разу, коли ви використовуєте плагіни соціальних мереж,  що інтегровані в наш веб-сайт (наприклад, Facebook Connect).
Наш сайт містить плагін для Facebook. Якщо ви відвідуєте наш сайт, не виходячи зі свого профілю у Facebook, Facebook запише інформацію про відвідування. Навіть якщо ви не виконали вхід, Facebook може отримати інформацію про IP-адресу.


4.1 Сookies 
Файли cookies — це невеликі файли, які дозволяють пристроям, які застосовуються Користувачами для перегляду веб-сторінок (наприклад, комп’ютер, смартфон), зберігати деяку інформацію про ваш пристрій.
Ми збираємо інформацію у вигляді реєстраційних файлів та збираємо статистику щодо сторінок, які Ви частіше всього відвідуєте. Ці записи створюються автоматично, і допомагають нам усувати помилки, підвищувати продуктивність та підтримувати безпеку нашого веб-сайту. 
Ви можете змінити налаштування файлів cookies у своєму веб-браузері.


4.2 Google Analytics 
На нашому сайті використовуються механізми аналізу веб-служб Google Inc.: Google Analytics і Менеджер тегів Google. У Google Analytics і Менеджері тегів Google використовуються файли cookies для аналізу способів роботи з веб-сайтами. 
Алгоритм Google Analytics збирає анонімну інформацію і записує поведінку на веб-сайті без ідентифікації окремих користувачів. Google Analytics використовує свої власні файли cookie. Ці файли використовуються для збору інформації, наприклад, щодо часу початку поточної сесії та того, чи був користувач вже на веб-сторінці та з якого веб-сайту він перейшов на неї.
Інформація, зібрана Google Analytics у зв’язку з використанням веб-сайту (наприклад, посилання на URL веб-сторінки, яку відвідує користувач, тип браузера, налаштування мови, операційної системи, розширення екрану) передається на сервер Google Inc., де вона зберігається та аналізується.


5. Зберігання ваших персональних даних

Ми вживаємо відповідних заходів для забезпечення конфіденційності та безпечного зберігання Ваших Персональних Даних. Зауважте однак, що ці заходи захисту не застосовуються до інформації, яку Ви вирішили зробити публічною, шляхом опублікування в соціальних мережах.

Компанія буде зберігати і використовувати інформацією на стільки, на скільки необхідно для того, щоб надавати якісні послуги і до тих пір, доки таке використання буде визнано Компанією доцільним.  


Правові підстави обробки даних

Персональні дані обробляються відповідно до Регламенту 2016/679 Європейського парламенту та Ради (ЄС) від 27 квітня 2016 року. Для забезпечення захисту персональних даних Користувачів на території України повною мірою, ця Політика конфіденційності розроблена з урахуванням положень законодавства України, зокрема: Закону України «Про захист персональних даних», Закону України «Про інформацію» та інших нормативно-правових актів.
Ми обробляємо ваші персональні дані лише у випадку наявності вашої згоди.
ТОВ “КСМ-ТРЕЙД” не перевіряє достовірність наданої Користувачем персональної інформації і не здійснює контроль за її актуальністю.


ЗВ’ЯЗОК

Будь-які повідомлення або запити, пов’язані з Політикою конфіденційності та вашими персональними даними, можна надсилати нам будь-яким зручним для вас способом.
Електронною поштою: marketing@ksm.ua
Телефоном: +38 044 537-03-49
За допомогою контактної форми на Веб-сайті.
Адреса для листування: м.Київ, Подільський р-н, вул.Костянтинівська 15 літера А, 04071